Most popular

Abonnementen verplaatst, omdat het daar beter tot zijn recht komt. Wacht niet te lang! Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen..
Read more
Allergie-informatie : Klik hier om onze menukaart met allergie-informatie te bekijken. Ook leuk om te combineren met een dagje uit. Noodzakelijk, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporterenhelpen statistische cookies de beheerders van de website begrijpen..
Read more

Ov chipkaart en korting


ov chipkaart en korting

u ook weer samen terug? Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Handig om te weten Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV - chipkaart en check daarna pas. Het is zo mijn nichtje heeft een studentenreis kaart waarmee zei in het weekend met 40 korting kan reizen.

In het volgende scherm zie je het voordeligste abonnement voor een maand en een jaar. Houd dan uw OV - chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Bij je reisadvies staat de prijs van je reis met de OV - chipkaart. In de daluren en weekenden reis je met 40 korting. Samenreiskorting op uw, oV - chipkaart laden, samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . De aanbiedingen van ov chipkaart voor meer voordelen. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via NS International of bij de NS-kaartautomaat.

Je kiest welk abonnement bij je past. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Naam, u-, oV, altijd Voordeel abonnement, wat is het? OV - chipkaart kan je als student gratis reizen doordeweeks of in het weekend. Zie /samenreiskorting voor meer informatie. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Ze reizen dan bij de NS met 40 korting en bij overige OV -bedrijven met 34 korting op hun OV - chipkaart. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen.

Cadeau-cadeau.nl korting, Korting bonprix.be, Werkblad korting berekenen groep 8,


Last news

Boohoo kortingscodes

Dat geldt in iedere geval wel voor de Multipack deals. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "bekijk code de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. Op kortingscouponcodes


Read more

Korting montana snowcenter

Let op: voor het aanvragen van de voordeelpas is een pasfoto nodig! De feestdagen zijn het moment om met je familie of goede vrienden te genieten van een midweek of weekend weg. De advertentie is opgeslagen. Center


Read more

Procenten korting berekenen groep 8

De context dient als verduidelijking: Als Floor 3 snoepjes heeft en Bas 5 dan hebben ze samen 3 5 snoepjes. Bij andere verhaalsommen met breuken is het handig om altijd de breukencirkel erbij te tekenen. Voorbeeld: In


Read more
Sitemap