Most popular

Deze codes zijn exclusief zichtbaar voor members en geven een ng hogere korting bij jouw favoriete webwinkels. Klik voor aanbieding hema hema Outlet Klik voor aanbieding Zalando Zalando Premium, designer sale tot 50 korting op onder andere..
Read more
In Stad in Beeld is de stad Zwolle op oude schilderijen en prenten te zien rond een vloerpiece van 5x5 meter (luchtfoto van de oude binnenstad) met historisch en hedendaags werk van.a. Consumpties zijn tussendoor verkrijgbaar. In..
Read more

Korting ijsbeelden zwolle


korting ijsbeelden zwolle

ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen. Lees meer, lokaal, persoonlijke diensten, consultant, iJsbeelden. Kinderen tot en met drie jaar oud mogen gratis naar binnen, kinderen van 4 tot en met 10 jaar betalen. Gelukkig zijn er nog veel meer leuke uitjes met exclusief voordeel waar je van kan genieten. Vrijdag:.00 -.00 uur, zaterdag:.00 -.00 uur, zondag:.00 -.00 uur. Openingstijden, het, iJsbeelden, festival heeft wekelijks de volgende openingstijden: Maandag: gesloten, behalve tijdens de vakanties wanneer de tijden van.00 tot.00 uur zijn. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar.

Van zaterdag 15 december 2018 tot en met trijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen. Het Nederlands, iJsbeelden, festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit en is van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag te zien in de IJsselhallen. Het Nederlands, iJsbeelden, festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag trijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen.

Ook aan de deur kunnen kaarten worden gekocht. Tickets bestellen, deze actie is helaas afgelopen. Sommige zijn meters hoog en bevatten zeer veel details. Een gratis plaza met kermisattracties, games, springkussens, lego en workshops ijs carven. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuw-sculpturen tot wel 6 meter hoog. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg A28 (afrit. Een goede tip voor bezoekers is wel om warm gekleed te gaan, in de ruimtes waar de ijssculpturen staan vriest het namelijk tien graden. Romeo en Julia, de Drie musketiers, Robin Hood, Animal Farm, Allice in wonderland, Harry Potter en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt.

2e kaartje gratis of 2,50 korting voor het IJsbeeldenkorting ijsbeelden zwolle


Last news

Korting zooplus december 2017

Voor je het weet heb je anders lades vol producten die over de datum zijn, zonde! Er zijn ook veel Nederlandse verkopers te vinden, maar de betalingen zijn bijna altijd via Paypal. Weekmenu, route uitstippelen hongeraanschaf, scanner


Read more

Korting theater zandkasteel

Of gelijk kaarten bestellen? De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen. Het Zandkasteel Op de Piratenboot is een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling. En dat gaan de


Read more

Pippaloentje kortingscode

Wat een luxe dat je 's avonds over de chat nog af kan stemmen wat je graag zou willen! Meat expo verzamelaars van alles wat met het leger te maken heeft, kunnen op de militaria beurs hun


Read more
Sitemap