Most popular

Je retro fotos worden nu nog mooier. Wanneer ze daarnaast ook nog eens getrokken zijn om te delen via social media hebben ze vaak een vierkant model. Bekijk details Bestellen Korting geldig tot: maandag Kortingscode: gdnfotoafdruk De..
Read more
Verlopen kortingscodes m, verlopen: 20 korting op alles van Asos! In het verleden hebben we je hiervoor een korting van 45 kunnen aanbieden. Hoewel het een eenvoudig concept is - een code vinden, een artikel toevoegen aan..
Read more

Actiecode ns dal voordeel student


actiecode ns dal voordeel student

heb ik mijn studenten ov stopgezet ivm afstuderen en nu wil ik online bij de ns een dalvoordeel abbonement aanschaffen met gebruik making van de korting voor afgestudeerden. De actiecode bestaat inderdaad uit 'Student' of 'Exstudent' direct aangevuld met de 16 cijfers van de OV-chipkaart waar je Studentenreisproduct het laatst op heeft gestaan. Zojuist probeer ik mijn icon, beste antwoord door Inge NS 22 augustus 2015, 09:57, welkom op het forum Chloe12! Wat kan ik doen om toch gebruik te maken van de kortingsactie om met 40 korting te reizen? Mocht dat niet lukken, dan neem ik aan dat een moderator van dit forum u daarbij zal helpen. Kunt u me hier mee helpen? Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct.

Ik ga er dan ook vanuit dat u toch gebruik kunt maken van deze korting als u contact opneemt met de klantenservice en expliciet een beroep doet op deze coulance. Dan kun je niet langer gratis met je Studentenreisproduct reizen.

Met korting zwemmen meerdal
Vue korting student

Icon, beste antwoord door Tochjo, 21:55, een medewerker van NS heeft een half jaar geleden aangegeven dat coulant zou worden omgegaan met de nsnl 40 korting card groep studenten die hun studentenreisproduct tijdelijk heeft stopgezet voor een buitenlandverblijf en na hun studie van deze actie gebruik wil maken. Studenten, stop je met studeren, ben je klaar of duurt je studie langer dan gepland? Je kunt ook kiezen voor 50 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Zojuist probeer ik het dal voordeel abonnement af te sluiten en de ex student met het nummer in te voeren maar er wordt aangegeven actie code is niet geldig. Dus heb ik een nieuwe persoonlijke ov chipkaart aangevraagd. Hoi, Vorige week wou ik een ex student dal voordeel abonnement aanvragen, maar toen werd er aangegeven dat mijn OV studentenkaart (het studentenreisproduct is een week geleden stop gezet) minder lang geldig is als het ex student dal abonnement. Daarvoor heb ik de actiecode Exstudent gevolgd door mijn OV kaartnummer ingevoerd. Ons aanbod, ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement.

Actiecode ns dal voordeel student
actiecode ns dal voordeel student

Korting studentenpas
Korting meereizen studenten ov


Last news

O my bag kortingscode

Dress - Etui-jurk - red 48,95 H0421C016-G11 Vero Moda vmelenora dress - Cocktailjurk - black 44,95 L X VE121C1FA-Q11 Grote maten only Carmakoma carnight SKY dress - Cocktailjurk - black 44,95 42/44 54 46/48 ONA21C02H-Q11 Nieuw YAS


Read more

Kortingsbon sauna gouda

It ist very quiet. You're able to go hiking and boating, or have a sauna evening with ocery store and a tennis court (which you can rent) are in 15 min walking distance from the sauna.


Read more

Zalando 20 korting op sale

Shop dan bij, zalando. Zalando, lounge, in de, zalando, lounge verschijnen dagelijks nieuwe producten van topmerken online die je wel erg voordelig kunt bestellen. Zalando houdt je voortdurend op de hoogte van nieuwe trends en stelt zelfs


Read more

Kortingscode mr sushi mrs wok

Kijk snel of we ook bij jou thuis bezorgen! Vind restaurants bij jou in de buurt. Keuze uit de Coca Cola, Ice Tea, Fernandes en de 7- up! Sushi zijn er altijd leuke acties en voordelige aanbiedingen.


Read more

Kortingscode trouwkaarten-bestellen.nl

Als je op tijd besteld, dan is er niks aan de hand zou je denken. Suzan1983, hoi, wij hebben proefkaarten daar besteld. Verder hebben wij nog meer leuke voordelen voor jullie. En zeker geen spijt. Wij


Read more

Kortingscode rugzak experts

Op dit moment wordt onze website een belangrijk onderdeel van jouw online aankoop. Op m vind je altijd het meest actuele overzicht acties, aanbiedingen en kortingscodes. Een rugzak is niet alleen praktisch, maar gelukkig ook heel hip!


Read more
Sitemap