Most popular

Tijdens het bestelproces vind je vaak een invulveld met de tekst: "Vul hier jouw kortingscode in". De eerste reactie is vaak: "ik heb helemaal geen kortingscode gekregen". De ene week vind jij hier veel modewinkels en de..
Read more
Een voorbeeld zijn de Bulkweken en de Stapelkorting actie. Je vindt hier aanbiedingen, actiecodes en kortingscodes van honderden Nederlandse webshops, dit worden er elke dag alleen maar meer. Daarnaast ben je niet altijd op de hoogte welke..
Read more

Soldaat van oranje musical met korting


soldaat van oranje musical met korting

: 1,50 voor e-tickets en 2,- voor verzending per post binnen Nederland. Dan is het de hoogste tijd voor een opfrisser. In het geheel toepasselijke TheaterHangaar. Breng dus ook een bezoek aan Soldaat van Oranje, ga terug in de tijd en laat dit prachtige verhaal over je heen komen. Met je CJP-pas krijg je 15,- korting op Soldaat van Oranje - De Musical. Je kunt én ticket per CJP-pas bestellen. Letterlijk: je neemt plaats op een draaiende tribune, waardoor je alle decors voorbij ziet komen. De musical Soldaat Van Oranje vertelt het verhaal van verzetsheld Erik Hazelhoof Roelfzema. De musical overtreft je stoutste verwachtingen en kent de mooiste effecten.

Wist je dat Soldaat van Oranje de langstlopende musical ooit in de geschiedenis van Nederland is? Aan het eind van de oorlog wordt hij de adjudant van Koningin Wilhelmina. Op deze historische plek is een tribune gebouwd met comfortabele theaterstoelen dat van het ene decor naar het andere draait.

soldaat van oranje musical met korting

Vanaf dat moment staat hij bekend als Soldaat Van Oranje. Verder bombardeerde hij als piloot van de Engelse luchtmacht de Duitse bezetters. Voor Erik Hazelhoof Roelfzema was er echter maar én keuze, en dat was vechten voor het vaderland. Die moet jij dan toch ook zien? Deze naam nooit bij geschiedenisles voorbij horen komen of stiekem niet opgelet?


Last news

Kortingscode megagadgets

Plak daar de speciale code in en druk op enter. Wij vinden het belangrijk dat in ons overzicht alleen betrouwbare webwinkels staan weergegeven. Over het algemeen zie je in je winkelmandje of tijdens het betaalproces een


Read more

Reizen met korting student

International, student, identity Card (isic) aanschaffen. Donderdag gratis korting vanaf.00 uur vrijdag gratis korting van.00 uur* tot.00 uur, daarna gratis. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. We hebben zelfs een reisorganisatie ontdekt waarbij bij een


Read more

Emma kortingscode

Gastheer Luigi Orsini en zijn team verwelkomen u graag aan de Nieuwe Binnenweg. Dan kan je in Vlaanderen en Brussel de Emma matrassen bij Sleepworld, Sleepy en Beter Bed uitproberen. In Itali maakt ze kennis met la


Read more
Sitemap