Most popular

Al onze producten mannenverzorging zijn met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. Door deze kortingscodes, acties of aanbiedingen te laten zien weet jij ook wanneer deze verlopen. Elke week selecteren wij voor jou de beste deals. Er zal meteen..
Read more
The Bad Aachen mineral thermal water has a healing effect at the following complaints: rheumatic disease degenerative illnesses inflammatory and degenerative diseases of the musculoskeletal system rehabilitation after accidents and operations articular gout and osteoporosis dermatoses. Weitere..
Read more

Soldaat van oranje musical met korting


soldaat van oranje musical met korting

: 1,50 voor e-tickets en 2,- voor verzending per post binnen Nederland. Dan is het de hoogste tijd voor een opfrisser. In het geheel toepasselijke TheaterHangaar. Breng dus ook een bezoek aan Soldaat van Oranje, ga terug in de tijd en laat dit prachtige verhaal over je heen komen. Met je CJP-pas krijg je 15,- korting op Soldaat van Oranje - De Musical. Je kunt én ticket per CJP-pas bestellen. Letterlijk: je neemt plaats op een draaiende tribune, waardoor je alle decors voorbij ziet komen. De musical Soldaat Van Oranje vertelt het verhaal van verzetsheld Erik Hazelhoof Roelfzema. De musical overtreft je stoutste verwachtingen en kent de mooiste effecten.

Wist je dat Soldaat van Oranje de langstlopende musical ooit in de geschiedenis van Nederland is? Aan het eind van de oorlog wordt hij de adjudant van Koningin Wilhelmina. Op deze historische plek is een tribune gebouwd met comfortabele theaterstoelen dat van het ene decor naar het andere draait.

soldaat van oranje musical met korting

Vanaf dat moment staat hij bekend als Soldaat Van Oranje. Verder bombardeerde hij als piloot van de Engelse luchtmacht de Duitse bezetters. Voor Erik Hazelhoof Roelfzema was er echter maar én keuze, en dat was vechten voor het vaderland. Die moet jij dan toch ook zien? Deze naam nooit bij geschiedenisles voorbij horen komen of stiekem niet opgelet?


Last news

Kortingsbon scheldorado

Melding verbergen, meer info. Aquadome Scheldorado, locaties, aquadome Scheldorado is een geweldig zwemparadijs met veel attracties voor jong en oud. Daarom zijn de horecafaciliteiten bij het subtropisch zwembad goed voor elkaar. Ook op de zonneweide en in


Read more

Apple store tegoed korting

Hema 10 extra tegoed, bij aankoop van in aanmerking komende App Store iTunes cards vanaf. Voorwaarden, uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple Media Diensten. Activeren voor 4 november 10 extra tegoed, bij aankoop van


Read more

Kortingsbon fotoboek

Dan weet je precies welke foto's erin horen en kun je makkelijker selecteren. Fotoboeken, verzamel je leukste fotos in een fotoboek. Zo krijg je een top fotoalbum waar je nog jaren van kunt genieten. Bekijk je


Read more
Sitemap